AQUA ACADEMY Workshop

V rámci vzdelávacieho programu AQUA ACADEMY sme pre vás pripravili workshop, určený primárne pre projektantov. Tento workshop nasleduje po úspešných konferenciách a jesennom workshope, ktoré sme minulý rok venovali téme Inovatívne riešenia – bez vody niet budúcnosti. Môžete sa tešiť na jednodňový program tých najzaujímavejších noviniek sveta, ktoré sú súčasťou práce, ktorej sa venujete.

Podstatným elementom rastu úspešnosti vašej firmy je vnímanie zmien v rámci segmentu a neustále nasledovanie aktualít, ktoré zmeny prinášajú. To je dôvodom, prečo pre vás workshop organizujeme. Chceme vás pripraviť na implementáciu ďalších nových trendov.

Sme veľmi radi, že môžeme aj tento rok spolupracovať s najlepšími svetovými značkami a partnermi, ktorí sú vo svojom odbore profesionáli. Tí nám totiž neprinášajú nielen produkty svetových parametrov, ale aj inovatívne riešenia, na ktorých efektivitu sa môžeme spoľahnúť.

Prvým partnerom, ktorého na workshope privítame, je spoločnosť ALIAXIS Utilities & Industry Kft, ktorá je prieskumníkom a lídrom inovácií v oblasti elektrozvarovania. Predstaví elektrotvarovky FRIALEN pre spájanie PE rúr pre vodovody, plynovody a kanalizácie. Okrem toho sa môžete dozvedieť viac o mechanických spojkách a prírubových adaptéroch VIKING JOHNSON pre vodovody.

Ďalšou z tém bude bezpečnosť PE potrubia pri bezvýkopových technológiách, o ktorej nám rozpovie zástupca spoločnosti egeplast international GmbH.

Viac o rozdelení materiálu SG PAM z pohľadu povrchových ochrán a typu spojov sa dozvieme od svetového lídra, Saint-Gobain PAM, ktorý má za sebou viac než 160 rokov skúseností v oblasti distribúcie vody a výroby potrubných materiálov.
Z radu aktívnych svetových firiem je aj rakúska spoločnosť Hawle, ktorá na slovenskom trhu pôsobí viac ako 10 rokov. Ako prvá zo všetkých zahraničných firiem pôsobiacich v oblasti výroby armatúr, tvaroviek, hydrantov a ostatného príslušenstva pre rozvodnú sieť vodovodov vstúpila na tento trh s cieľom podieľať sa na jej rekonštrukcii a modernizácii. Ak vás zaujíma téma domových prípojok, môžete sa tešiť na čas venovaný práve tejto téme.

Predstavíme si tiež inovácie z oblasti čistenia dažďových vôd, ktoré nám priblíži spoločnosť Hauraton Verwaltung GmbH, o.z.z.o., známy výrobca vysoko kvalitných odvodňovacích žľabov a systémov.

Informácie o sanačnej hydrofóbnej omietke IZONIL Hard poskytne jej výhradný distribútor pre Slovenskú a Českú republiku, RBL TRADE s.r.o. Deň venovaný inováciám a efektívnym riešeniam ukončíme prezentáciou zástupcov značky VIPSeal, ktorá odprezentuje možnosti flexibilného spájania potrubí.

Prítomnosť profesionálnych odborníkov zaručuje kvalitu ponúkaného obsahu. Popri všetkých témach bude samozrejmosťou dostatočný priestor aj pre vás, pre vaše otázky a hľadané odpovede.

AQUA ACADEMY Workshop - odkaz na stránku

Galériu si môžete pozrieť nižšie.