Sanačná omietka IZONIL, Váš pomocník na boj s vlhkosťou

Sanačná omietka IZONIL, Váš pomocník na boj s vlhkosťou

V súčasnej dobe sa v stavebníctve popri tradičných materiáloch začínajú objavovať materiály nové, moderné, pokrokové. Vďaka stále novším technológiám sa výrazne predlžuje samotná životnosť stavieb a konštrukcií, ktorá sa však musí chrániť pred vonkajšími vplyvmi. Najčastejším problémom pri väčšine stavieb je nežiaduca vlhkosť. Hydrofóbna omietka IZONIL Hard je v tomto prípade tým správnym riešením.

IZONIL Hard – hydroizolácia a sanácia v jednom

Hlavné problémy vniknutia vlhkosti do stien je ich následná degradácia, opadávanie a v neposlednom rade aj vznik plesne. Toto sa môže negatívne prejaviť na nosnosti celej stavby, alebo dokonca ľudského zdravia. Ochranou proti vlhkosti je sanačná omietka IZONIL.

Omietka IZONIL Hard je unikátna omietková zmes, vyrábaná na Slovensku. IZONIL je extrémne vodeodolná suchá omietková zmes, ktorá po aplikácii vytvára vodeodolnú vrstvu, ktorá je zároveň paropriepustná a navyše s vysúšacím efektom. Použitie omietky je naozaj univerzálne, môže byť použitá pri úplne hydroizolácii pivníc, šácht a podzemných stavieb od podzemných vôd. Na rekonštrukciu omietok starších budov, kostolov, zámkov. IZONIL je odolný nielen proti vode, ale aj soliam, preto sa hodí aj na izoláciu soklových častí stavieb.

IZONIL Hard je prvá omietková zmes na svete, ktorá je 100% vodeodolná a zároveň paropriepustná. Veľkou výhodou je aj odolnosť voči vodnému tlaku až 1 BAR. Omietková zmes je zložená z portlandského cementu, kremičitého piesku a tiež unikátnej prísady Izocomponent, ktorý je vyrábaný z prírodných zdrojov. Celá omietka je vystužená PP vláknami a dá sa tak použiť v exteriéri aj interiéri. Neobsahuje žiadne škodlivé látky alebo horľavé látky, je priateľská k životnému prostrediu. Vďaka certifikátu je vhodná na styk s pitnou vodou.

Omietka IZONIL Hard je 100% slovenským výrobkom s garanciou funkčnosti minimálne 10 rokov.